Osebni prevzem božičnega drevesa:

Osebni prevzem v Ljubljani

Božična drevesa lahko vsak dan osebno prevzamete pri nas v Ljubljani na cesti dveh cesarjev. Ko je vaše drevo pripravljeno, vam pošljemo obvestilo in ga lahko prevzamete. Osebni prevzem je možno opraviti vsak dan med 12 in 17 uro.

V kolikor ne morete priti v teh urah, pa nas obvestite in najdemo ustrezno rešitev.

Do nas pridete tako, da pritisnite povezavo NAVODILA ZA POT oziroma vpišete “Božična drevesa” v Google zemljevide. Sicer pa nas najdete na naslovu Cesta dveh cesarjev 309, Ljubljana.

 

Osebni prevzem v Celju

 

Osebni prevzem v Mariboru

 

Osebni prevzem v Kopru

 

Osebni prevzem v Novem mestu

Dostava

Dostava božičnega drevesa:

Kam dostavljamo božična drevesa?
Božična drevesa dostavljamo po celotni Sloveniji, prav v vsak kraj, v vsako hišo, stanovanje ali podjetje. Drevo vam dostavimo na dom, kar pomeni, da vam ga po vaši želji nesemo v vaš prostor tudi v 5 nadstropje.

Božična drevesa dostavljamo sami, saj le tako zagotovo vemo da bo prišlo božično drevo do vas.

Kdaj bo dostava božičnih dreves?
Število božičnih dreves je omejeno in da se ne pripeti da nam dreves zmanjka, vam svetujemo da si drevo rezervirate že vnaprej. To pomeni, da vi naročite drevo in ob koncu preden plačate izberete teden dostave, mi pa vam ga dostavimo v željenem tednu. Drevo lahko naročite tudi več kot mesec vnaprej. Tako dobite sveže drevo, saj ga pripravimo le dan ali dva pred odhodom k vam.

Celotno dostavo prilagodimo vašim prednaročilom, potujemo pa enkrat tedenjsko v vsako slovensko regijo. O dostavi pa vas obvestimo dva dni prej.

Kaj pa če me ni doma?
Najbolje je da nam ob naročilu v opombe napišete kje želite, da vam pustimo drevo. V kolikor to ni možno pa nam lahko to sporočite na telefon ali pa prek e-pošte.

Dostavo želim na dotičen dan ob dotičnem času.
Lahko izberete tudi točen dan dostave in čas dostave. Ker moramo tako narediti dostavo posebej za vas, ponujamo to storitev za doplačilo.

Kakšen je strošek dostave?
Ker drevesa vozimo sami je strošek dostave odvisen od oddaljenosti vas od nas. Strošek se izračuna avtomatsko, ko vpišete v vaše naročilo vaše naslovne podatke.

Ali lahko pridete po praznikih tudi nazaj po drevo?
Tako je, po praznikih se lahko vrnemo k vam in vam drevo tudi odpeljemo. Za drevo pa nato poskrbimo mi. Tudi odstave organiziramo vnaprej in vam točen datum sporočimo dva dni vnaprej. Z odstavami pa pričnemo po novoletnih praznikih.

Kdaj je prva in zadnja dostava?
Z rednimi dostavami pričnemo s 1. decembrom dostavljamo pa do 23. decembra naprej. Izven teh terminov pa dostave potekajo po meri, z izbiro točnega datuma dostave.

Obvestila:

Kam dobivam obvestila?
Ob naročilu dobite obvestilo na e-pošto. Če potrdila niste dobili preverite nezaželeno pošto, saj se zelo verjetno nahaja tam.

Kdaj me boste obvestili da boste drevo dostavili?
Dva dni predenj vam dostavimo vaše božično drevo, vam bomo poslali sporočilo prek e-pošte o točnem dnevu dostave. Podati bomo poskušali še okviren čas dostave, vemo pa da je pot včasih nepredvidljiva, zato vas cca 30min do 1h pred dostavo še pokličemo.

Kdaj me boste obvestili, da je drevo pripravljeno na prevzem?
Vsaj dva dni predenj bo drevo pripravljeno na prevzem vas o tem obvestimo prek e-pošte, kjer nato potrdite dan prevzema.

Splošno
Za drevesa pobiramo naročila, kar pomeni, da je posamezno drevo pripravljeno samo za vas. Na polja hodimo dvakrat tedenjsko in skrbimo, da dobite kar se da najbolj sveže drevo. Ponavadi pripravimo še kakšno drevo več za tiste, ki ga pozabijo prednaročiti, vendar to ni vedno pravilo.

Za božična drevesca po pripravi ne moremo sprejeti vračil ali preklicev naročil, saj spadajo v kategorijo blaga, ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro poteče rok trajanja, kamor spadajo tudi sveža božična drevesa.

Delovni čas za informacije ter naročanja:

Pon – Pet: 8:00 – 18:00
Kontakt: 040/697-967
email: info@bozicnadrevesa.si

Delovni čas za prevzem:

Pon – Pet: 8:00 – 17:00
Cesta dveh cesarjev 309
1000 Ljubljana
NAVODILA ZA POT