O nas in naših drevesih

Večino naravnih ali umetnih božičnih dreves pride danes iz zelo oddaljenih držav in prepotujejo po več tisoč kilometrov preden prispejo k nam. Ker ne želimo, da bi kupovali drevesa, ki so iz oddaljenih držav in tako posledično dobili nesveža drevesa  smo postavili spletno stran z namenom pobiranja naročil vnaprej. Tako vemo kdaj si želite božično drevo, mi pa gremo le nekaj dni pred prihodom drevesa k vam na naša polja in poskrbimo da dobite sveže drevo.

Zato smo kot skupina prijateljev skupaj z našimi partnerji pričeli skrbeti za nasade z okoli 30.000 naravnimi drevesi, različnih vrst in velikosti.

Sodobno razmišljanje, polno hitenja in izdelkov iz plastike nas je posledično nehote vrnilo v preteklost. Ob vseh stvareh izdelanih iz umetnih mas, ki nas obdajajo na vsakem koraku smo združili moči ter pred nekaj leti, pričeli z vzgojo naravnih božičnih dreves.

Vsako leto na novo posadimo več tisoč novih dreves, le nekaj slednjih, vzamemo iz zemlje in jih decembra pripeljemo na vaš dom. Redčenje dreves je nujno potrebno, saj so drevesa posajena zelo gosto skupaj. Tako naredimo prostor večjim drevesom, da lahko formirajo svojo krošnjo. Večja drevesa pustimo rasti, da tako počasi formirajo nove gozdove. 

Za vsako drevo, ki ga odpeljemo iz naših nasadov, posadimo prihodnjo pomlad več novih in tako širimo bodočo gozdno površino..

Košata božična drevesa

Na naši spletni strani vam ponujamo naravna rezana ter vlončena božična drevesa, različnih dimenzij in vrst. Izbirate lahko med navadno smreko, srebrno smreko ali kavkaško jelko. Ponujamo od manjših dreves od 100 centimetrov pa do največjih, ki merijo vse tja do 5 metrov ali več. 

Drevesa večkrat letno pridno obrezujemo, da le ta dobijo čim bolj popolno obliko in postanejo kar se da gosta. Cilj nam je tudi pogozdovati, tako da nikoli ne vzamemo iz zemlje vseh dreves ampak le toliko, da naredimo prostor za večja drevesa.

Z vsakim naravnim božičnim drevesom, ki nam ga pomagate kupiti poskrbimo za posaditev več novih dreves. Naravno božično drevo ima tudi to prednost, da se veliko hitro razkroji in z njim ne obremenjujemo okolja. Plastično, božično drevo se naprimer razkroji šele v nekaj 100 letih . 

Prednosti izbire naših božičnih dreves

Naša zamisel kot že predstavljeno je taka, da bi vsi dobili kar se, da najbolj sveže drevo. Zato je spletna stran snovana tako, da si božično drevo naročite vnaprej in izberete datum željene dostave ob koncu nakupa.

Tako mi vemo kdaj želite imeti božično drevo in tako poskrbimo, da ga damo iz zemlje šele nekaj dni pred prihodom k vam in je le to kar se da najbolj sveže.

Poleg prednosti, da dobite sveže obrezovano drevo, ne pozabite na ekološke prednosti drevesa. Naraven vonj, ki ga oddaja naravno drevo je tisti ki pričara posebne občutke. Ko vas le ta vonj enkrat očara, boste spoznali zakaj ste si želeli imeti pravo naravno božično drevo.

Prepričani smo, da boste na naši spletni strani www.bozicnadrevesa.si našli prav tisto božično drevo, ki vam bo med prazniki delalo družbo. Vsa naravna božična drevesa v ponudbi vam lahko tudi dostavimo na vaš dom, kjerkoli po Sloveniji. Po praznikih lahko drevesa tudi odpeljemo in vas razbremenimo vseh skrbi. Kaj je lepšega, kot da nekomu, ki vam veliko pomeni, v času decembrskega hitenja, na dom naročiti božično drevo. 

Delovni čas za informacije ter naročanja:

Pon – Pet: 8:00 – 18:00
Kontakt: 040/697-967
email: info@bozicnadrevesa.si

Delovni čas za prevzem:

Pon – Pet: 8:00 – 16:00
Cesta dveh cesarjev 309,
1000 Ljubljana
NAVODILA ZA POT