-35%

srebrna smreka 100 – 130 cm

33,48

Srebrna smreka – Picea Pungens

Srebrna smreka je eno najbolj zaželenih božičnih dreves, saj zaradi prekrasne barve deluje razkošno in pričara posebej prazničen občutek. Značilnost Srebrne smreke je, da  lahko spremeni barvo in iglice obarva srebrno-modre barve ali pa modro-zelene barve. Odtenki te smreke se lepo podajo k belim, modrim in srebrnim okraskom. Je veliko bolj odporna na odpadanje iglic kot navadna smreka. Drevo je naravno in lahko njegov izgled ali oblika odstopa od slike.

Božičnemu drevesu ne pripada stojalo, tako da v kolikor ga potrebujete ga imamo v naši ponudbi.

Božična drevesa bomo dostavljali med 27 novembrom in 23 decembrom, datum željene dostave pa si izberete že za vnaprej na koncu pred zaključkom nakupa.

Opis

Srebrna smreka – Picea Pungens

Srebrna smreka je ena od najlepših vrst smreke. Kot božično drevo nam s svojo gostoto ter razvejanostjo pričara posebne, praznične občutke. Iglice so lahko srebrno-modre barve ali pa zeleno-modre barve. Barva iglic se lahko spreminja iz meseca v mesec. Srebrna smreka ima močne in zelo trde iglice, kar pomeni da mnogo lažje prenaša temperaturo, kot njena sorodna vrsta. Je prijetnega vonja, njene veje pa so močne in zlahka zdržijo težo božičnega okrasja. S svojo obliko in formo, lepo popestri vsak prostor.

Sveže rezana božična drevesa v prazničnem času poskrbijo za tradicionalen in nostalgičen občutek z različnimi čudovitimi oblikami, barvami in vonjavami. Naša naravna drevesa skrbno gojimo in jih v kar se da najkrajšem možnem času od vašega naročila, zavijemo ter dostavimo v vaš dom. Sveže rezana božična drevesa v prazničnem času poskrbijo za tradicionalen in nostalgičen občutek z različnimi čudovitimi oblikami, barvami in vonjavami. Naša drevesa, skupaj z partnerji skrbno gojimo na nasadih z več kot 30.000 sadikami. Vedno se potrudimo, da je pot vašega božičnega drevesa od nasada, do vašega doma čim krajša oziroma najhitrejša. Tako pride vaše božično drevo k vam domov sveže odrezano. Za še daljšo obstojnost priporočamo, da stojalo podložite in pod njega postavite posodico z vodo. Vodo lahko dopolnite vsake 1-2 dni, s čimer boste upočasnili izpadanje iglic. Na naši spletni strani preverite tudi posebno ponudbo stojal. Drevo je naravno in lahko njegov izgled ali oblika odstopa od slike.

Božičnemu drevesu ne pripada stojalo, tako da v kolikor ga potrebujete ga imamo v naši ponudbi.

Navodila za daljšo obstojnost naravnega drevesa

Za daljšo obstojnost drevesa lahko veliko storite  sami, predvsem tako, da drevo postavite v hladnejši del prostora, torej stran od radiatorja, kamina ali katerega drugega toplotnega vira. Priporočljivo je tudi, da drevo postavite v podstavek z vodo ali pa ga vsaj ovije z mokro krpo. Pomembna je tudi izbira lučk: starejše lučke se preveč pregrevajo, kar bo pospešilo odpadanje iglic, zato raje izberite LED-lučke.

Kam z naravnim drevescem po koncu praznikov?

Ko bo vaše naravno božično drevesce odslužilo svojemu namenu, ga nikar ne odvrzite med navadne smeti, ampak ga reciklirajte. Lahko ga uporabite za mulčenje ,kurjavo ali pa ga dodate k visoki gredi, kjer bo razpadel in opravil vlogo gnojila. Če živite v mestu, razrezano drevesce, odvrzite v zabojnik za biološke odpadke in pristojni bodo poskrbeli za primerno reciklažo.

Dodatne informacije

Teža 6 kg
Velikost drevesa

Vrsta drevesa

Teža
6 kg
Velikost drevesa

Vrsta drevesa