Stojalo za božično drevo od 200 do 260 cm

15,90

Stojalo je ročno narejeno iz slovenskega lesa, večini primerov iz odpadnega lesa oziroma ostankov. Stojalo je namenjeno za drevesa od 200 do 260 cm oziroma za drevesa, ki imajo premer debla do 10 centimetrov. Božično drevo postavite v stojalo in ga pričvrstite z vijaki, ki so priloženi zraven. Za pričvrstitev ne potrebujete nobenega dodatnega orodja.

Noge stojala so skupaj sestavljene z vijaki, kar pomeni da lahko stojala razdrete in jih spravite ter ponovno uporavite naslednje leto.

Šifra: 100205 Kategoriji: ,

Opis

Stojalo za rezano božično drevo

Stojala za božična drevesa so narejena iz odpadnega lesa, katerega zbiramo skozi celotno leto. Narejena so v treh dimenzijah z 8, 10, 12 in 15 centimetersko odprtino in se prilegajo drevesom do 400cm velikosti.

Drevo postavite v stojalo, dodatno pa ga pričvrstite s priloženimi vijaki. Za pričvrstitev ne potrebujete dodatnega orodja, saj so priloženi vijaki taki, da jih privijačite z roko, brez večje sile.

Stojala so ročno izdelana v Slovenji, skupaj pa so sestavljena z vijaki, kar pomeni da jih lahko po praznikih razstavite in ponovno uporabite naslednje leto.

Dodatne informacije

Teža 3 kg
Dimenzije 100 × 100 × 20 cm