Stojalo za božično drevo večje od 400 cm

45,90

Stojalo je ročno narejeno iz slovenskega lesa, večini primerov iz odpadnega lesa oziroma ostankov. Stojalo je posebej po meri narejeno za posamezno drevo in je namenjeno za drevesa, ki so večja od 400 cm.. Božično drevo postavite v stojalo in ga pričvrstite z vijaki, ki so priloženi zraven. Za pričvrstitev ne potrebujete nobenega dodatnega orodja.

Noge stojala so skupaj sestavljene z vijaki, kar pomeni da lahko stojala razdrete in jih spravite ter ponovno uporavite naslednje leto.

Šifra: 7171 Kategorija:

Opis

Stojalo za rezano božično drevo

Stojala za božična drevesa so narejena iz odpadnega lesa, katerega zbiramo skozi celotno leto. Stojalo je narejeno po meri, saj imajo večja drevesa zelo različne premere debel. Tako se kar se da najbolje prilega drevesu ter zagotavlja stabilnost.

Drevo postavite v stojalo, dodatno pa ga pričvrstite s priloženimi vijaki. Za pričvrstitev ne potrebujete dodatnega orodja, saj so priloženi vijaki taki, da jih privijačite z roko, brez večje sile.

Stojala so ročno izdelana v Slovenji, skupaj pa so sestavljena z vijaki, kar pomeni da jih lahko po praznikih razstavite in ponovno uporabite naslednje leto.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Teža
1 kg